Voor werkgevers

Navingo Career is hét carrièreplatform voor de maritieme, offshore en energie industrie. Jaarlijks bereikt Navingo Career ruim 1 miljoen professionals. MaritiemeVacaturebank.nl is hierbij het middel om talent te vinden voor zowel nautische, technische als commerciële functies in de maritieme, offshore en energie sector. De MaritiemeVacaturebank.nl biedt met haar bereik en CV-database zowel een effectieve werving als een krachtige exposure voor u als werkgever.

Daarnaast kunnen wij middels onze Employer Branding Campagnes uw bedrijf als aantrekkelijke werkgever positioneren. Met video’s, foto’s, artikelen en interviews brengen wij uw bedrijf via verschillende mediakanalen onder de aandacht bij onze doelgroep.

Wilt u meer informatie over Employer Branding of het plaatsen van vacatures? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook naar: 010-20 92 600.

Vacature vervullen

 • Plaats een vacature online
  60 dagen online | >800 views
   
 • Plaats een Hotjob op de homepagina
  60 dagen online | >1200 views
   
 • Zoek passende kandidaten in onze CV-database met kwalitatieve en up-to-date profielen van werkzoekenden in de sector. 
   

Graag uw vacature aanleveren in een Word document met bedrijfsomschrijving, contactpersoon en logo (max. 50kb).

 

Employer branding

Sta voor een krachtige identiteit en draag dit uit!

Bij Navingo krijgt u media exposure met een groot bereik onder een relevante doelgroep. Wij bieden verschillende Employer Branding pakketten die het mogelijk maken uw werkgeversboodschap verder uit te dragen.