Voor werkgevers

De MaritiemeVacaturebank.nl is hét platform om talent te vinden voor zowel nautische, technische als commerciële functies in de maritieme en offshore sector. De MaritiemeVacaturebank.nl biedt met haar bereik en CV database zowel een effectieve werving als een krachtige exposure voor u als werkgever.

U kunt naast het plaatsen van een vacature ook toegang krijgen tot de CV database om zelf uw ideale kandidaat te zoeken. Op basis van een uitstaande vacature op de MaritiemeVacaturebank.nl kunt u voor een bepaalde periode, afhankelijk van uw wens, anonieme profielen bekijken die voldoen aan uw zoekopdracht. Mocht u een interessante kandidaat tegenkomen dan kunt u uw vacature onder de aandacht brengen bij de kandidaat en uitnodigen om zijn/haar contactgegevens en volledig cv met u te delen.

De MaritiemeVacaturebank.nl is onderdeel van het Navingo Career platform. Via dit platform kunt u naast het plaatsen van vacatures ook uw complete Employer Branding strategie uitzetten. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de producten en de desbetreffende tarieven kunt u contact opnemen met uw accountmanager: Thomas van Plateringen (tp@navingo.com) of Ivo Audenaerd (ia@navingo.com) of neem contact op via: (0)10 2092600. U kunt ook dit formulier invullen waarna we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij helpen u graag verder om uw vacature of bedrijf het beste onder de aandacht te brengen.

Vacature vervullen

 • Plaats een vacature online
  60 dagen online | >800 views
   
 • Plaats een Hotjob op de homepagina
  60 dagen online | >1200 views
   
 • Zoek passende kandidaten in onze CV-database met kwalitatieve en up-to-date profielen van werkzoekenden in de sector. 
   

Graag uw vacature aanleveren in een Word document met bedrijfsomschrijving, contactpersoon en logo (max. 50kb).

 

Employer branding

Sta voor een krachtige identiteit en draag dit uit!

Bij Navingo krijgt u media exposure met een groot bereik onder een relevante doelgroep. Wij bieden verschillende Employer Branding pakketten die het mogelijk maken uw werkgeversboodschap verder uit te dragen.